Doncic kogus veenvas võidumängus 18 punkti, kümme resultatiivset söötu ja kuus lauapalli.

Poola, kes jäi alagrupis teiseks, peab homses poolfinaalis kohtuma Leeduga. Võõrustajad alistasid täna Lõuna-Korea kindlalt 96:57 ja võitsid oma alagrupi. Memphis Grizzliese mängumees Jonas Valanciunas viskas 15 punkti ja hankis 13 lauapalli.

Sloveenia kohtub poolfinaalis Venezuelaga, kes kaotas Leedule 65:76, kuid võitis Lõuna-Koread 94:80.

Tokyo olümpiale pääseb vaid iga valikturniiri võitja.

Splitis oli täna tõehetk Venemaa koondise jaoks, kes pidi Saksamaad kindlasti võitma vähemalt seitsme punktiga. Avavoorus jäid venelased alla Mehhikole (64:72), kes oli omakorda kaotanud Saksamaale (76:82). Venelaste lootused kustusid, sest Saksamaa võitis 69:67 ja sai grupis esikoha. Teisena jõudis poolfinaali Mehhiko.

Sakslaste parim oli Johannes Voigtmann, kes viskas 13 punkti ja hankis 7 lauapalli. Venemaa koondis patustas täna 21 pallikaotusega, Mehhiko vastu oli neid tehtud 20.

Teises Spliti alagrupis on kahe võiduga esikoha taganud Brasiilia. Teise poolfinaalkoha eest mängivad õhtul Horvaatia ja Tuneesia.

Kanadas Victorias peetaval valikturniiril on alagrupis esikoha kindlustanud mõlemad mängud võitnud Kanada ja Türgi.

Belgradi valikturniiril sai kodumeeskond Serbia teise võidu ja kindlustas esikoha, kui alistas Filipiinid 83:76. Teises grupis, kus on vaid kaks meeskonda, alistas Itaalia Puerto-Rico 90:83.