Pesaro sai Itaalia meistrivõistluste võitjaks teist korda oma ajaloos. Eelmise tiitli vallutasid nad 2019. aastal, möödunud hooajal aga ei hakanud A-seeria meistrit välja kuulutama, kuna meistrivõistlused tühistati koroonaviiruse pandeemia tõttu. Seega, Pesaro kaitses oma meistritiitlit kaks aastat pärast selle vallutamist.

2020/21. hooaja play-off-mängude finaalis alistas Pesaro kaks korda kahe aasta jooksul Catania (7 : 1, 3 : 2), kes jõudis finaalini, võttes seitsmenda koha meistrivõistluste regulaarosas. Sisuliselt oli vastasseisu tulemus selge juba pärast esimest mängu: Pesaro meeskond domineeris täielikult vastase üle, lastes sisse üheainsa värava kohtumise lõpus. Teise mängu, mis toimus järgmisel päeval, läksid valitsevad meistrid juba pidulikus meeleolus, teades, et lõplikku võitu nad juba käest ei lase. Kuid isegi võrdlemisi säästvas režiimis ei lasknud nad Catanial ka viiki mängida, vaatamata sellele, et nad juhtisid mängu jooksul kahel korral.

Vaatamata suurtele raskustele, mis on seotud pandeemiaga, suure hulga edasilükkamistega ja formaadi muutmisega play-off’is juba hooaja käigus, sai Pesaro teenitult A-seeria võitjaks, tõestades oma tugevust mitte üksnes meistrivõistluste regulaarosas (mille Pesaro samuti võitis), vaid ka väljalangemismängudes. Seega, Itaalia rannikult pärit klubi mängib Meistrite liigas kolmandat korda järjest. Märgime, et Euroopa kõige mainekama klubivõistluse eelmistes mängudes oli Pesaro lähedal võimsa Prantsusmaa klubi Asnières Villeneuve turniirilt väljalöömisele, kuid jäi favoriidile alla vaid mängujärgsetes penaltiseeriates, lõpetades oma võistlused 1/16-finaali staadiumis. Nüüd saavad Itaalia meistrid veel ühe võimaluse endast kogu Euroopale teada anda.

Rõhutame, et aprillis sai Pesaro Itaalia karika omanikuks, saavutades finaalis võidu Feldi Eboli üle tulemusega 5 : 3. Seega õnnestus Pesarol niivõrd keerulisel hooajal vormistada duubel, tõestades, et nendest tugevamat Apenniinidel pole.