Peatoimetaja Raul Ojassaar mõtestab pisut lahti, miks seekordne Balti turniir Eestile nii palju tähendas ning milline võiks olla tänavuse võidu pärand, suures intervjuus räägib Balti turniiri võidust ning oma viimastest põnevatest hooaegadest Eesti koondise keskkaitsja Karol Mets.

Lugejate küsimustele vastab seekord augustikuus 40-aastaseks saav väravavaht Artur Kotenko, treenerirubriigis portreteeritakse Tartu Tammeka noortetöö juhti ning Eesti koondise varasemat abitreenerit Mario Hansit. Mängija luubi all on noor ründaja Aleksandr Šapovalov, tagaseljajuttudes sosistab tiimikaaslaste kohta põnevat infot Paide Linnameeskonna kapten Andre Frolov.

Toimetaja Sander Jürjens katsetab omal nahal uudset skautinguäppi, mis lubab kasvõi koduhoovis filmitud videote abil kandideerida suurklubide akadeemiatesse. Kui lihtne see ikkagi on ning mida arvavad sellisest moodusest Eesti klubide spordidirektorid?

Rubriik „Miks?“ uurib seekord, kust on eesti keelde tulnud jalgpalliterminoloogias niivõrd kinnistunud sõnad putsad ja kedrad. Selgub, et mõlemal on küllaltki sarnane päritolu!

Lõpuloos kulmineerub läbi viimase kolme numbri kestnud võistlus, kus žürii abiga selgitatakse välja Eesti jalgpalliklubide kõige parem logo. Finaali jõudsid FC Flora, Pärnu Vaprus, JK Loo ja FC Hiiumaa – seda, milline logo neist tuli esikohale, saab lugeda juba juulikuu Jalkast.

Postritel on Eesti koondis, Eesti karikavõitjad (meestest FCI Levadia, naistest FC Flora) ja Meistrite liiga võitjad (meestest Chelsea, naistest FC Barcelona).