Kontaveit alustas suurepäraselt, murdis avasetis kahel korral vastase pallingu ja võitis seti kõigest 26 minutiga kindlalt 6:2.

Teise seti avageimis sai Vondroušova oma esimesed murdepallid ja kasutas selle ka ära. Kontaveit suutis neljandas geimis tagasi murda, ent seitsmes geim lõppes taas tšehhitari murdega ja Vondroušova hoidis edu lõpuni. Sett talle 6:4.

Otsustava seti avageimis juhtis Kontaveit oma pallingul 40:0, kuid tegi siis ridamisi lihtsaid eksimusi ja kaotas lõpuks geimi. Tšehhitar murdis uuesti viiendas geimis ja juhtis juba 4:1. Meie esireket vastas kohe omapoolse murdega, kuid see oli ka kõik. Vondroušova tegi siis järjekordse murdega seisuks 5:2 ja lõpetas oma pallingult matši.

Kontaveit lõi pisut üle pooleteise tunni kestnud kohtumises kolm ässa, tegi kolm topeltviga ja realiseeris kümnest murdepallist neli. Vastane kasutas kümnest murdevõimalusest ära viis. Äralöögid olid eestlanna kasuks 29:22, kuid sundimata vigu tegi Kontaveit oluliselt rohkem ehk 26 tšehhitari 16 vastu. Esimese servi õnnestumise protsent oli mõlemal mängijal 62%.

Vondroušovat ootab teises ringis ees kas vabapääsmega põhiturniirile pääsenud Emma Raducanu (WTA 336.) või kvalifikatsiooni läbinud venelanna Vitalia Diatšenko (WTA 150.).

1x
00:00