Möödunud nädalal toimunud Keenia rallil jäi Hyundai taas võidust ilma, ehkki nende sõitja juhtis kindlalt rallit. Juba kolmandat etappi järjest pidi Hyundai sõitja liidrikohalt vedrustuse purunemise tõttu katkestama. Kui Portugalis ja Sardiinias tabas halb õnn Ott Tänakut, siis sedapuhku kannatas Thierry Neuville, kellel pühapäevasel avakatsel Hyundai i20 Coupe WRC auto parem tagumine vedrustus purunes.

"See on keeruline aeg," rääkis Neuville WRC kodulehe vahendusel. "Meeskonnana püsime koos. See on keeruline, aga pean jääma tiimiga kokku. Ma võitlen kõvasti ning me püüame kindlasti leida lahendust probleemile ja anda hooaja teises pooles kõva lahing."

Neuville'i sõnul tegi Hyundai Safari ralliks korraliku ettevalmistusee. "Teadsime, et sellest tuleb karm võistlus. Usun, et olime selleks valmis ja tegime töö ära. Mina, Martijn Wydaeghe ning mehaanikud - kõik pingutasid kõvasti. Motivatsioon on jätkuvalt olemas, aga paraku jääb õnnest puudu," lisas belglane. "Olen kindel, et tuleme tugevamana tagasi ning saame hooaja teises pooles hoopis rohkem rõõmustada."

Autoralli MM-sari jätkub 15. - 18. juulini toimuva Rally Estoniaga.

MM-sarja üldseis:

1. Sebastien Ogier (Toyota) 133
2. Elfyn Evans (Toyota) 99
3. Thierry Neuville (Hyundai) 77
4. Ott Tänak (Hyundai) 69
5. Takamoto Katsuta (Toyota) 66
6. Kalle Rovanperä (Toyota) 56
7. Adrien Fourmaux (M-Sport) 32
8. Gus Greensmith (M-Sport) 32
9. Dani Sordo (Hyundai) 31
10. Craig Breen (Hyundai) 24

Meeskondlik arvestus:

1. Toyota 273
2. Hyundai 214
3. M-Sport 109