Nii De Bruyne kui Hazard lahkusid eilses 1:0 võidumängus Portugaliga väljakult jalavigastuse tõttu. Kui esimest segasid põlve verevalumid, siis Hazardil oli reielihase probleem.

Martinez ütles tänasel pressikonverentsil, et mõlema tähtmängija osalemise tõenäosus Itaalia vastu on 50%. Põnev veerandfinaal on kavas juba nelja päeva pärast ehk reedel.

"Esialgne info, mis meie meditsiinitiimil hetkel on, on mõlema jaoks positiivne, nad jäävad meeskonna juurde, neil pole struktuurseid kahjustusi," sõnas Martinez.

"Kuid me jookseme ajaga võidu ning raske on kinnitada, et nad saavad kindlasti terveks. Seega peame võtma seda olukorda päev-päevalt," lisas juhendaja.

Nii Hazard kui De Bruyne olid vahetult enne Euroopa meistrivõistlusi vigastustest taastunud ning aitasid Belgia grupifaasist kindlalt läbi.

"Me kõik olime natuke mures enne seda, kui saime uuringute tulemused, mis olid kõigile kergenduseks. Saame nüüd töötada selle nimel, et neid uuesti vormi viia," lisas Martinez.

Küll on aga Belgia koondise juurest lahkunud teine väravavavaht Simon Mignolet, kes vigastas põlve. Tema asemele kutsuti Inglise klubi Blackburn Roversi puurivaht Thomas Kaminski.