Tšehhile tõid võidu Tomaš Holeši ja Patrik Schicki tabamused vasavalt 68. ja 80. minutil. Mõlemad väravad sündisid tšehhide arvulisest ülekaalust, sest 55. minutil sai käega mängu eest punase kaardi Matthijs de Ligt.

"Olen ilmselt kõige rohkem masenduses," sõnas kohtumise järel hollandlaste peatreener Frank de Boer Hollandi meediale. "Olen väga pettunud. Kõigil oli mõistagi teistsugune teekond plaanis."

De Boeri sõnul oli pärast keskpärast algust kõik võtmed Hollandi käes. "Pärast 5-7 minutit polnud vaja millegi pärast muretseda. Mul oli tunne, et olime parem meeskond, aga selliste vastaste vastu tuleb mängida tipptasemel," arutles hollandlane. "Me polnud. Olime küll domineeriv pool ja minu jaoks on selge, et lõime rohkem võimalusi."

Hollandi väljaanne De Telegraaf toob välja, et de Boer sai palju kriitikat, sest otsustas kaotusseisus võtta Donyell Maleni välja, keda asendas Quincy Promes. "Donyell on väga plahvatuslik mängija, kuid 60-70 minuti järel on tema jaks otsas. Ta on fantastiline mängija, kuid siis on tema hoog läinud."

Kuidas siit nüüd edasi minna? "Hetkel me veel kokkusaamisele ei mõtle. Me ei mänginud piisavalt hästi, peame seda analüüsima."

De Boerilt, kes Hollandi peatreenerina palju kriitikat saanud, uuriti ka, kas ta jätkab ametis. "Ma ei pea sellele praegu mõtlema. Mõtlen sellele rahulikult. Praegu on mul uskumatu pohmakas, nagu kõigil fännidel," vastas 51-aastane hollandlane.