Pühapäeva alustas kindla liidrina Tänaku tiimikaaslane Thierry Neuville, kuid juba päeva esimesel katsel purunes tema masinal vedrustus ning belglane pidi ralli katkestama.

Toyota võttis rallilt lõpuks kaksikvõidu. Sebastien Ogier teenis hooaja neljanda võidu, teisena lõpetanud Takamoto Katsuta sai karjääri esimese poodiumi. Kahele Toyota mehele järgnes Tänak, kellele see oli tänavuse hooaja teine poodiumikoht peale veebruaris toimunud Arktika rallilt saadud võitu.

"Ühest küljest on tore olla tagasi poodiumil ja võtta punktikatselt maksimaalsed punktid, aga see oli meeskonna jaoks järjekordne keeruline nädalavahetus," rääkis Tänak Hyundai pressiteate vahendusel. "Minu plaan sel rallil oli sõita 50%-60% peal maksimumist, vältida vigu ja sõita võimalikult sujuvalt."

"Reede oli nõudlik päev, nagu Safari ralli peakski olema. Sarnane oli ka tänane hommik," jätkas eestlane. "Ralli oli muljetavaldav, nauditav oli teha midagi teistsugust ja unikaalset. Kahju, et Thierry jaoks asjad hästi ei lõppenud sel nädalavahetusel. Nüüd lähme tagasi Eestisse, minu kodurallile, millest peaks tulema lõbus võistlus."

MM-sarja üldseis:

1. Sebastien Ogier (Toyota) 133
2. Elfyn Evans (Toyota) 99
3. Thierry Neuville (Hyundai) 77
4. Ott Tänak (Hyundai) 69
5. Takamoto Katsuta (Toyota) 66
6. Kalle Rovanperä (Toyota) 56
7. Adrien Fourmaux (M-Sport) 32
8. Gus Greensmith (M-Sport) 32
9. Dani Sordo (Hyundai) 31
10. Craig Breen (Hyundai) 24

Meeskondlik arvestus:

1. Toyota 273
2. Hyundai 214
3. M-Sport 109

MM-sari jätkub 15.-18. juulini sõidetava Rally Estoniaga.