"Korvpall andis mulle kõik ning mina andsin ka sellele kõik. Olympiacosest kujunes minu saatus ning minu jaoks kõige ilusam paik," kirjutas Spanoulis sotsiaalemeedias. "Lahkun, tundes uhkust saavutatu üle ja ka selle üle, mis kaotati pärast rasket lahingut."

"Tahan südamest tänada kõiki, kes on minu kõrval nende aastate jooksul olnud: klubide presidendid, treenerid, tiimikaaslased, kolleegid ja vastased. Üle kõige tahan tänada aga fänne armastuse eest," jätkas kreeklane. "Just see armastus andis mulle jõudu iga päev veel kõvemini edasi pingutada."

Spanoulis lõpetas karjääri tõelise Kreeka korvpalli ja Euroliiga legendina. Kolmekordne Euroliiga võitja on kuues Euroliiga edetabelis liider. Tema nimel on Euroliigas enim punkte, resultatiivseid sööte, väljakult tabatud viskeid, vabaviskeid ja välja teenitud vigu. Lisaks on tema efektiivsusnäitaja kogu liiga ajaloo parim.

Spanoulis esindas karjääri jooksul nii Ateena Panathinaikost kui ka Olympiacost. Panathinaikosega võitis ta 2009. aastal Euroliiga tiitli, Olympiacosega võitis ta ihaldatud tiitli aastatel 2012 ja 2013. Kõigil kolmel korral valiti ta finaali kõig väärtuslikumaks mängijaks. Spanoulis krooniti seitsmekordseks Kreeka meistriks ning neljakordseks karikavõitjaks. Kreeklane sai end proovile panna ka NBA-s, kuuludes hooajal 2006-2007 Houston Rocketsisse.

Kreeka koondisega tuli ta 2005. aastal Euroopa meistriks ja neli aastat hiljem pronksile. 2006. aasta MM-il võitis Spanoulis koos koondisekaaslastega hõbemedali.