Tanel Leok (Husqvarna, Sõmerpalu MK) alustas oma edukat päeva juba hommikuses kvalifikatsioonis, kus ta sõitis välja kiireima aja. Esimest sõitu juhtis enamus sõidust Karel Kutsar (KTM, Sõmerpalu MK), kuid Leok oli tal pidevalt tuules ning mõned ringid enne lõppu sai ta oma tahtmise ja võttis liidrikoha endale ning kuna Kutsarilt edukat vasturünnakut ei tulnud, siis sai Leok ka sõiduvõidu. Kolmandana lõpetas enamus sõidust samal positsioonil olnud eelmise etapi võitnud lätlane Karlis Sabulis (Husqvarna).

Teises sõidus oli aga Sabulise kord Leoki survestamist tunda, mis lõppes samuti eestlase kasuks mõned ringid enne lõppu. Kutsar seekord esiduo nagistamisse ei sekkunud ja sõitis kindlalt kolmandal kohal algusest lõpuni. Kahe sõidu kokkuvõttes võitis Kärcher MX1 klassi seega Leok Sabulise ja Kutsari ees. Samades sõitudes osalenud MX1 Local arvestuses sõitsid end seekord poodiumile Jüri Triisa (Honda, RedMoto Racing), Tanel Rauk (Husqvarna, RXT MK) ja Timmo Mõts (Husqvarna, Sõmerpalu MK).

MX2 klassi esimest sõitu asus juhtima Kaarel Tilk (Husqvarna, Sõmerpalu MK), kes hakkas ka kohe teistega vahet sisse sõitma. Kahjuks rikkus üks kukkumine tema võidu ning noormees langes kolmandaks, kui tast möödusid lätlane Edvards Bidzans (Husqvarna) ja Egert Pihlak (KTM, KTL Racing klubi). Eestlane proovis lõunanaabrile järgi jõuda, kuid ei õnnestunud ja pidi teise kohaga leppima. Tilk enam ei eksinud ja võttis kindla kolmanda koha.

Teises sõidus haaras liidriohjad aga Bidzans, kelle taga sõitsid avasõidu neljas Kairo Katkosilt (KTM, RedMoto Racing) ja Pihlak, kes ka mõned ringid hiljem ise teiseks tõusis ja suutis ka lätlasele järgi jõuda. Põnev duell kestis mitu ringi, kuid lätlane suutis lõpuks siiski väikse vahe taas sisse sõita ja esimesena lõpetada. Katkosilt oli nüüd kolmas.
Etapi võitis Bidzans, teine oli Pihlak ja kolmas Katkosilt.

MX2-ga koos rajal olnud MX125 klassis võttis võidu teist etappi järjest lätlane Uldis Freibergs (Husqvarna), teine oli seekord Tristan Uiga (Fantic, KTL Racing klubi) ja kolmas Joosep Pärn (KTM, Pärnu MC).

Noorte 85cc klassis ei leidunud Langel vastast Romeo Pikandile (KTM, Viljandi Motospordiklubi), kes võitis kindlalt mõlemad sõidud. Teisele kohale heitlesid mõlemas sõidusTanel Leoki pojad Sebastian ja Travis (mõlemad Husqvarna, Sõmerpalu MK) ning kummaski jäi napilt peale vanem Sebastian.

65cc klassis võttis etapivõidu Aigar Leoki poeg Lucas, aga seda teps mitte kergelt. Kui esimesest sõidust tuli kindel esikoht, siis teise sõidu alguses sõitis ta stardipuusse kinni ja jäi viimaseks ning seejärel liidreid püüdes tuli sisse ka kukkumine. Hoolimata sellest suutis ta end lõpuks siiski Aston Allase (Husqvarna, RedMoto Racing) järel teiseks sõita.
Kahe sõidu kokkuvõttes sai esikoha Leok, teine oli avasõidus neljas olnud Allas ja kolmas sõitudes samuti kolmas olnud Karl Teesalu (KTM, RedMoto Racing).

Veteranide sõitudes juhtis mõlemat sõidu pikalt Dmitri Vinogradov (Kawasaki, Narva SK Energia), kuid kummaski lõpus sai temast mööda Jaanus Koval (Yamaha, RedMoto Racing), kellele kuulus ka etapivõit. Poodiumi madalaimale astmele tõusis päeva lõpuks Heigo Lauren (Yamaha, Türi AMK). Eakamate veteranide esikolmiku moodustasid aga Valdur Kahro (KTM, Kahro Racing), Aivo Rabbi (KTM, Paikuse MK) ja lätlane Jurijs Kogers (Husqvarna).

Eesti karikavõistluste klassis MX Hobi võttis etapivõidu Danel Dreving (Yamaha, Paikuse MK), teine oli Marttin Poljakov (KTM, Kagu MK) ja kolmas Aron Annerviek (KTM, Pärnu MC).

Homme kihutavad Langel juba külgkorvid ja quadid ning esimene start antakse kell 11:00.