Kontaveidi sõnul oli matši märksõnaks eelkõige servitõrje, aga ka serv. „Ostapenko tõrjus väga hästi ning minu esimene serv ei töötanud piisavalt, pall jäi talle aina käeulatusse ja ta sai mulle surve peale panna,” sõnas Kontaveit pärast mängu. „Ise sain edukalt rünnata ta teist servi, kuid Ostapenko oli hiljutisega võrreldes väga stabiilne, mängis ründavalt ega andnud mulle võimalust. Proovisin talle mängida palle eestkäe alla, sest tema tagakäsi on maailma üks paremaid, kui Ostapenko leidis ka eestkäel kindluse.”

Kõigele vaatamata läheb Kontaveit esmaspäeval algavale Wimbledoni suurturniirile hea emotsiooniga. „Sain Eastbourne’is palju mänge ja olen pisut väsinud, kuid saan ühe päeva puhata, siis harjun Wimbledoni muruga ning olen teisipäeval mänguvalmis.”

Pisut oli kurtmist kah. Mängu ajal näitas Kontaveit välja, et selg teeb talle pisut valu. „Murul mängimine tekitab alaseljas – see oli mul teibitud – ja jalgades pinget, sest pead palle madalalt lööma, aga ei hullu, mängu see ei mõjuta.”

Wimbledoni turniiri esimeses ringis vastamisi maailma 40. reketi tšehhitar Marketa Vondroušovaga. Kohtumine peetakse teisipäeval.