Endine Saksamaa koondise poolkaitsja Stefan Effenberg leiab, et Löw usaldab valesid mängijaid.

"Leroy Sane kannatab enesekindluse puuduse all ja see tähendab, et ta ei suuda oma fantastilisi mänguoskusi näidata. Löwil tuleks ta koosseisust välja jätta," teatas Effenberg Saksamaa meedias.

Sane pääses viimases alagrupimängus Ungariga algkoosseisu, kuna Thomas Mülleril oli kerge vigastus. Sakslased piirdusid ungarlaste vastu vaid 2:2 viigiga ja pääsesid napilt alagrupist edasi.

Sama mõtte käis välja ka 1990. aastal Saksamaaga MM-kulla võitnud Lothar Matthäus. "Löw loodab valedele mängijatele. Ta andis jälle võimaluse neile, kes on varem tema lootusi petnud. Ta peaks lõpuks üles ärkama," ütles endine kapten kriitiliselt.

"Ungariga mängus oli meil taga probleeme, ees oli vähe kirge, võitlusvalmidust ja kompaktsust, mida me Portugali vastu imetlesime," lisas koondises 150 mängu pidanud Matthäus.

Tema sõnul tuleks Löwil rohkem usaldada noori mängijaid: "Jamal Musiala tuli kümne minutit enne lõppu, tekitas ohtu ja valmistas kergelt ette 2:2 viigivärava.Ta oli selle mängu võitja ja Löw peaks lõpuks mõistma, et noortele tuleks panustada, mitte mõnedele, kes on pikka aega koondises olnud."

Saksamaa kohtub teisipäeval Londonis peetavas kaheksandikfinaalmängus Inglismaaga.