Ameerika kultuuri igale maitsele

Esimese festivalipäeva ehk The Great Rock’n’roll Day bänd on stiiliikoon Boogie Company. Andrus Kasesalu on suursündmuse puhul kutsunud lavale ka hea sõbra Ülari Kirsipuu ja nii on kindel, et kõlavad „Hot Dog“ ja teised surematud hitid. Festivali teise päeva auks on Eesti kantrimuusikute koorekiht pannud kokku ansambli Westland, kes teebki siin oma esimese avaliku esinemise suurel laval ja aitab Kaie Segeril live-muusika saatel läbi viia ka line-tantsukooli. Mõlemad festivalipäevad lõpevad suure tantsuõhtuga.

„Go, Forrest, Go!“ ja Ameerika spordialad
Mõlema festivalipäeva lõpetab uue Hipodroomi ühekilomeetrisel võistlusrajal toimuv kiirkõnnivõistlus. Kui esimesel päeval kõnnitakse võidu Hip-Hopa kepphobustega, siis teisel päeval toimub kõigile jõukohane ühe ringi kiirkõnnivõistlus „Go, Forrest, Go!“, mille peaauhinnaks on legendaarsest filmist tuntukssaanud Nike ketsid. Lisaks tutvustatakse festivalil Ameerikast pärit spordialasid lakrossi, pesapalli, Ameerika jalgpalli jt.

Bullride Eesti meistrivõistlused – kes jääb härja selga?

Kui festivali teisel päeval süüakse Ameerika pidupäeva traditsiooni järgides võidu hot dog’e, siis esimesel päeval selgub Eesti meister härja seljas ratsutamises. Kes kõige kauem seljas püsib, see ongi võitnud!

Piletid müügil Piletitaskus.