Penasse on Hyundaisse kuulunud alates 2013. aastast, mil tiim autoralli MM-sarja naases. Ta on mänginud Hyundai edus suurt rolli ning aidanud tiimi pealikul Andrea Adamol tüürida meeskond kahe järjestikuse konstruktorite MM-tiitlini.

"See polnud minu otsus," tunnistas Penasse DirtFishile. "See otsus tuli Lõuna-Koreast. Nagu võite aru saada, siis ma ei mõista seda otsust ega nõustu sellega, kuid mida ma teha saan?"

"Kaheksa aasta jooksul Hyundais töötasin koos nii Michel Nandani kui ka Adamoga. Nad on kaks väga erinevat isiksust, aga mul õnnestus mõlema tiimijuhiga hoida perfekset suhet," jätkas Penasse. "Hyundai Motorsport aitas ühe lapse unistuse teoks teha."

Belgia väljaande RTBF teatel sai Penasse otsusest teada pärast seda, kui ta oli aidanud tiimil sõlmida Thierry Neuville'i ja Ott Tänakuga uued lepingud. "Mind üllatas see otsus, ma ei oodanud seda. Nüüd tean, et selline töö ei kesta igavesti," rääkis belglane kohalikule meediale.

Hyundaist lahkumine ei tähenda siiski, et Penasse tööta jääb. Nimelt korraldab just tema tiim Ypresi rallit, mis augustis MM-sarja debüüdi teeb. "Pean ausalt tunnistama, et võistluse reklaamimine ja korraldamine on midagi, mida olengi tahtnud rohkem teha. Mul on vedanud, et olen näinud rallisporti mitme erineva nurga alt," jätkas Penasse DirtFishi vahendusel. "Raske on järgmisel kuul Hyundaist lahkuda. Oleme kogenud suurt edu ja väga erilisi hetki, aga otsus on selline ja tuleb edasi liikuda."