Alagrupi viimases voorus Ungariga kohtunud Saksamaa võitles välja 2:2 viigi. Ungarlased pääsesid kahel korral kohtumist juhtima, sakslastele päästis edasipääsu kindlustanud viigipunkti Leon Goretzka, kes sahistas võrku 84. minutil.

Läbi raskuste alagrupist edasi saanud Saksamaad ootab tuleval teisipäeval ees Inglismaa. Saksamaa peatreener Joachim Löw sõnas pressikonverentsil, et ta oma hoolealuste vormi pärast ei muretse. "Ma pole mures, inglaste vastu ootab ees hoopis teistsugune kohtumine," vahendas Sky Sports Löwi sõnu. "Ungari parkis bussi, kõik seisid palli taga. Inglismaaga mäng tuleb hoopis teistsugune."

"Inglased mängivad kodus ning tahavad rünnata. Sellest tuleb lahtine mäng, lahtisem kui tänane kohtumine," jätkas Löw. "Teame, et peame asju parandama, eriti standardolukordi. Me ei saa samu vigu korrata."

"Tegime vigu ning andsime palli liiga kiiresti ära. Järgmises matsis ei tohiks selliseid asju juhtuda. Oli selge, et tegu on surmagrupiga," vaatas Löw F-alagrupile tagasi. "Saime aga teise koha ja nüüd reisime Inglismaale."

Kui Saksamaa sai Prantsusmaa järel ning Portugali ja Ungari ees teise koha, siis Inglismaa võitis D-grupi Horvaatia, Tšehhi ja Šotimaa ees.