Oli väärt vaatamine. Rootsi kiire avavärav pani nad edaspidi sirgjoonelisemalt mängima ja esimesel poolajal tegutseti kindla peale. Poola probleem oli see, et Lewandowskit püüti leida liiga kiirelt ja lihtsate vahenditega. Ründajal on aga seljaga värava poole olles väga raske midagi ära teha.

Poola poole pealt oli teine poolaeg selles osas juba palju parem, tsenderdused mängiti õige koha pealt ja seda mängu domineeriti totaalselt. Samas tuleb mõlemal poolajal kiita kõvasti ka Rootsi väravavaht Olsenit, kes päästis ikka oma meeskonda täna täiega.

Rootsi kontrarünnakud olid väga teravad ja hästi mängitud ning muidugi Forsbergi lõpetamised olid maailmaklass. Vennal on terve mängu jooksul ohtlikus tsoonis kolm-neli puudet ja igakord lööb ära, see näitab kõrget klassi.

Sama võib tegelikult öelda ka Lewandowski kohta, sest kogu aeg mängitakse tema peale, vastased vaatavad teda, aga ikka lööb ta oma väravad ära. 2:1 värava puhul oli tunda, et Rootsi jäi korraks oma väravat liiga kauaks tähistama ja kohe karistasid poolakad selle ära, kui neile natuke ruumi anti.

Kui Poola viigivärava lõi, siis neil oligi olukord, kas käsi kullas või p...e mullas ja nad läksid maksimumi võtma. Aga mul on hea meel, et Rootsi läks ikkagi võidu peale ja võitis Hispaania ees ka alagrupi.

Poola edasipääs ei jäänud tänasesse mängu, sest tänane oli ikkagi paanikanupuga mängitud ja nad pidid võitma. Rootsi potentsiaali saab veel näha, aga oleneb natukene ka loosist. Nad on just kaitsefaasis jätnud väga hea mulje ja kontrarünnakute pealt lõpetamine on ka väga hea.

Poola turniir jäi mängu Slovakkiaga, kui ei suudetud selgelt nõrgema vastase vastu oma potentsiaali ära realiseerida.