Hispaania kõrge pressi tulemusena tekkis ka penaltiolukord, kui slovakid liiga julgelt hakkasid taga mängima ja tuli õnnetu viga, millest hispaanlased said ka penalti. Samas olid hispaanlased oma mängule lisanud tsenderdused, mida nad tavaliselt väga ei kasuta, sest üritavad enamasti ju ikka palliga väravasse joosta. Seekord lisas taktikaline uus käik tsenderduste näol neile lisakäigu.

Samas üllatati vastast ka kaugelt tulnud pealelöökidega, mis tekitasid slovakkidele olukorra, kui nad pidid selle peale oma liinid kõrgemale tõstma. Nii tekkis aga kaitseliini taha rohkem ruumi ja selles mõttes oli Hispaania kahe eelneva mänguga lisanud nii mõnegi uue käigu.

Kuigi Hispaania tuli päris kõrge pressinguga peale, siis slovakid üritasid ikkagi palliga mängida ja pärast kaitses palli võitmist ei löödud seda kohe ette vaid üritati söötudega edasi minna. Kui üleval pall kaotati ei langetud kohe alla vaid üritati pall kohe tagasi saada.

Seni ei olnud hispaanlased kahes esimeses kohtumises oma mängu käima saanud ja seekord tuli ka esimene värav keskkaitsja Laportilt. Väravast saadi aga enesekindlust ja selle pealt saadi ka ründavamad väravad, kui mängiti väga hästi oma olukorrad välja. Oli näha, et ka vahetused kandsid vilja.

Hispaania suureskooriline võit näitab nende meeskonna potentsiaali ja nad lõid mitme mängu eest oma väravad seekord ära. Hispaanlased said lõpuks selle punni pealt ära ja nad said juurde tohutu enesekindluse.

Eelmistes mängudes olid hispaanlased oma olukorrad rünnakul küll välja mänginud, kuid I-le jäi täpp peale panemata. Täna suutsid nad seda teha ja ma arvan, et võtmesõna, mis nad sellest mängust said ongi enesekindlus.