Pool minutit enne normaalaja lõppu juhtis Suns 102:101, ent Paul George'i kahene viis Clippersi omakorda punktiga peale. Viimane sõna jäi siiski Sunsile. Kui 0,9 sekundit oli veel jäänud mängida, oli Sunsil välja mängida otsaaut. Jae Crowder andis otse audist suurepärase söödu korvi kohale Deandre Aytonile, kes palli viimasel sekundil korvi vajutas ning Sunsile võidu tõi.

Aytoni arvele jäi jõpuks 24 punkti ja 14 lauapalli. Cameron Payne lisas 29 ja Devin Booker 20 silma. Sunsi üks suurimaid tähti Chris Paul andis hiljuti positiivse koroonaproovi ning viibib hetkel isolatsioonis.

Clippers pidas järjekordse mängu Kawhi Leonardita, kes on hädas põlvevigastusega. Paul George viskas võistkonna resultatiivseimana 26 punkti. Ivica Zubac kogus 14 punkti ning 11 lauapalli.

Suns juhib nelja võiduni peetavat seeriat 2:0. Viimati võitis Suns läänekonverentsi tiitli 1993. aastal. Clippers mängib klubi ajaloos esmakordselt läänekonverentsi tiitli peale.

Idakonverentsi finaalis on vastamisi Milwaukee Bucks ja Atlanta Hawks, mille seeria esimene kohtumine peetakse Eesti aja järgi täna öösel.