Võistluste esimesel päeval võitis Denis Kurtenkov 100m bifin ujumises pronksmedali ning uuendas Eesti noorte ja täiskasvanute rekordit ajaga 43,88. Angelika Izosina sai 400m lestaujumises kuuenda koha.

Kombineeritud teateujumises 4x50m pälvis Eesti võistkond (Denis Kurtenkov, Anna Denissova, Anton Issatšenko, Aleksandra Vassiljeva) viienda koha.

Aleksandra Vassiljeva ja Georg Veevo pääsesid 100m akvalangiujumises finaali ning said vastavalt kuuenda ja viienda koha. Angelika Izosina oli 200m lestaujumises kümnes, ujudes välja uue Eesti noorte rekordi 1.36,65.

Võistluste kolmas päev oli eestlastele väga edukas. Denis Kurtenkov võitis 50 meetri bifin ujumises kulla ja Anton Issatsenko tuli 50 meetri lestaujumises pronksile.

Meie 4x200m teatemeeskond koosseisus Anton Issatšenko, Maksim Kudenko, Gregory Kibus ja Georg Veevo saavutasid finaalis 7. koha. Tüdrukud koosseisus Angelika Izosina, Anna Võsokovski, Ireen Metspalu ja Anna Denissova uuendasid Eesti noorte ja täiskasvanute rekordit ligi kümne sekundiga ning saavutasid 8. koha.

Viimasel võistluspäeval sai Anton Issatšenko 50 meetri sukeldumises viienda koha. Tüdrukute 4x100m teatenelik parandas Eesti noorte rekordit ja pälvis 9. koha. Teatenaiskonnas ujusid Anna Denisova, Angelika Izosina, Ireen Metspalu ja Aleksandra Vassiljeva.

Poiste 4x100 teatemeeskond (Anton Issatsenko, Georg Veevo, Denis Kurtenkov ja Maksim Kudenko) sai finaalis 5. koha.