Taani koondises on enamuse mängijate sportlik tase Venemaa meestest parem ja suurt rolli mängis nende soorituslik meistriklass. See määraski suuresti mängu tulemuse, mis venelaste jaoks kujunes suhteliselt nukraks.

Kuna Taani meeskond on kiire, siis oli Venemaa koondise taktikaline eesmärk tempot võimalikult palju maha võtta. Venelased jäävad selles elemendis oma oponentidele alla. Oma momenti püüti leida kiiretes üleminekutes ja standardolukordades.

Esimesel poolajal oli Venemaa koondisel olukordi, mis neil oleks võinud õnnestuda ja värava tuua. Oli ka paar kiiret üleminekut kaitsest rünnakule, millest tekkisid ka võimalused. Samas oleks tulnud mängida väga korralikult kaitses, kuid kahjuks see ei õnnestunud. Muidu võiks rahule jääda.

Teine poolaeg kuulus aga juba kindlalt Taanile. Venelased püüdsid oma puudujääke kompenseerida endast kõike andes, kuid see ei õnnestunud just tänu Taani mängijate paremale meisterlikkusele.

Mängu lõpus toimunu ei olnud midagi erakordsed ja seda juhtub ka koondiste tasemel. Arvan, et siin oli põhjus eeskätt psühholoogiline, sest praktiliselt lõpetasid Venemaa mehed mängimise.

See, et Venemaad rahuldas edasi saamiseks ka viik ei olnud selles kohtumises määrav, kuigi alateadlikult oli see mängijatel kindlasti meeles. Eesmärk oli ikkagi võita, aga see jäi seekord võtmata.

Erikseni puudumine selles kohtumises Taani mängus kuidagi ei avaldanud. Neil on väga hea kollektiiv ja suuri probleeme neil ei olnud vähemalt mängus Venemaaga. Tänase mängu põhjal on taanlaste edasiste võimaluste osas keeruline järeldusi teha, kuid tegu on Euroopa jalgpalli tugeva keskmikuga.