Tegu on kolmanda korraga järjest kui 76rs playoffi teises ringis välja langeb. Viimati kaotasid nad samuti seitsmendas mängus Toronto Raptorsile kui Kanada klubi 2019. aastal tiitli võitis. Philadelphial olid mängus omad võimalused täiesti olemas, kuid viimasel veerandajal valmistas taaskord pettumust Ben Simmons, keda Atlanta kolmesekundiala juurest alles peale võttis. Terve meeskond sõltus Joel Embiidist, kes tegi mitu tähtsat pallikaotust ning ei suutnud taaskord oma koduklubi teisest ringist kaugemale viia.

Atlanta suurimaks skooritegijaks tõusis Kevin Huerter 27 punktiga. Hoolimata halvale viskepäevale lisas Trae Young 21 punkti ja 10 söötu. Philadelphia poolel olid resutatiivseimad Embiid 31 punktiga ja Tobias Harris 24 silmaga.

Hawks kohtub idakonverentsi finaalis Milwaukee Bucksiga, kes alistas seitsmes mängus Brooklyn Netsi. Tegu on muide esimese korraga pärast 1994. aastat kui konverentsifinaalides ei mängi ükski esimene asetus.

Läänekonverentsi finaali esimeses mängus võitis Suns kodus Clippersit 120:114. Mäng oli võrdne kuni neljanda veerandaja alguseni kui Suns tegi 12:2 spurdi. Clippersil õnnestus viimasel minutil vähendada vahe kahele punktile, kuid Devin Bookeri korvid andsid esimeses mängus siiski võidu Phoenixi meeskonnale. Booker tegi samuti oma karjääri esimese kolmikduubli, visates 40 punkti, võttes 13 lauapali ning andes 11 söötu. Clippersi poolel oli resutatiivseim Paul George 34 punktiga.

Parimad hetked Hawksi ja Philadelphia mängust: