2021. aasta Baltikumi meistriks krooniti Toms Skujins (Trek – Segafredo) ajaga 4:04:06, teisele kohale tuli Mihkel Räim (HRE Mazowsze Serce Polski) ja kolmandaks sõitis ennast Karl Patrick Lauk (Team Pro Immo Nicolas Roux).

2021. aasta Eesti meister maanteeratta grupisõidus on Mihkel Räim (HRE Mazowsze Serce Polski), hõbedase medaliga läks koju Karl Patrick Lauk (Team Pro Immo Nicolas Roux) ja pronksi sai endale täna kaela Eesti maanteekoondise treener Alo Jakin (Peloton).

„Alguses oli sõit kerge, leedukad kontrollisid punti, ma ise alustasin rünnakutega. Korra sai ca 8 meest eest ära ja ootasin hetke, millal saan tagant üksi järele sõita. See toimis, sõitsin järele ning keegi üritas mind jälitada ja mingil hetkel püüdis väike punt meid kinni. Sõitsime rahulikult, kõik tegid tööd. Lõpuringidele jõudes leedukas kohe ründas. Minu eesmärk oli lätlasi jälgida ning neid ära kasutada, mis ka toimis. Lätlased ründasid ja saimegi koos kahe eestlase ja ühe lätlasega eest ära. Tegime kõik koos tööd. Ühel ringil Skujins vajutas ning Pajur jäi maha, seejärel olime kolmekesi ja hakkasin Lauku testima. Sõitsime Skujinsiga kahekesi, kuniks ta lõpus ründas ja mul polnud enam midagi vastu panna-ta oli tugevam,“ kommenteeris Räim sõitu.

Naiste grupisõidus krooniti Baltimaade meistriks leedulanna Inga Cesuliene (aeg 2.22.19), hõbeda sai kaela Aidi Gerde Tuisk ja pronksi Mari-Liis Mõttus.

Eesti meistriks maanteeratta grupisõidus naiste eliitklassis tuli Aidi Gerde Tuisk (ajaga 2.22.31) (Eneicat – RBH Global), hõbedane teine oli Mari-Liis Mõttus (Haanja Rattaklubi) ja pronksiga läks koju Laura Lizette Sander (Pärnu Kalevi Spordikool).