Lukjanuk tõusis liidriks seitsmendal katsel, kus temast seni enam kui 40 sekundiga ees olnud kaasmaalane Nikolai Grjazin (VW Polo GTI R5) lõhkus kaks rehvi ja pidi katkestama.

Samal katsel lõhkus vedrustuse viiendat kohta hoidnud Craig Breen (Hyundai i20 R5) ja iirlane pudenes samuti suurest mängust.

Eestlastest on kõrgeimal positsioonil Roland Poom, kes lõpetas koos britist kaardilugeja Darren Garrodiga laupäeva järel 14. kohta (+4.03,6). Sõiduvahendiks on neil Citroen C3 Rally2.

Neljandal katsel sai kahjustada Poomi Citroeni roolivarras ja ta kaotas ligi kaks minutit.

"Oli hea koolipäev. Kõik käis nii kiiresti," rääkis Poom päeva viimase katse finiši järel.

Klassi võrra nõrgema, Ford Fiesta Rally3 autoga sõitvad Ken Torn ja Kauri Pannas on kokkuvõttes 32. kohal (+10.27,3). RC3-klassis ollakse kolmandal positsioonil. Suur osa kaotusest, üle viie minuti tuli tänase päeva esimese kahe katsega.

Esimesel katsel suri auto kolmel korral välja ja kuigi järgmise katse eel vahetas Torn autol aju, siis probleemid jätkusid ka järgneval katsel.

Hoolimata probleemidest jäi Torn pigem rahule. "Väikeste seiklustega, aga õnnelikult kohal. Tegelikult olid ägedad ja kiired katsed ja usun, et kõik katsed mida hooga sõita saime, tegime hästi ja sama plaan on ka homseks," lausus ta pressiteate vahendusel.

Kolmas Eesti ekipaaž Kaspar Kajari - Rainis Raidma (Ford Fiesta Rally4) oli kuue katse järel 54. positsioonil.

Pühapäeval sõidetakse Poola rallil kuus katset.

Seis kaheksa katse järel:

.