Avavoorus Rootsiga 0:0 viiki mänginud Hispaania pääses poolakate vastu juhtima 26. minutil, kui Gerard Moreno täpne sööt leidis värava eest Alvaro Morata, kes saatis palli võrku.

Avapoolaja lõpuminutitel lõi Karol Świderski kaugelt võimsa löögi posti. Esimesena jõudis lahtise pallini Robert Lewandowski, kuid tema pealelöök tabas hästi tegutsenud väravavaht Unai Simoni.

Teise poolaja üheksandal minutil parandas Lewandowski oma eksimuse, kui võitles endale välja hea löögikoha ja suunas palli peaga väravasse.

Vaid minut hiljem astuti Poola karistusalas Morenole jala peale ning Hispaania teenis VARi otsuse abil 11 meetri karistuslöögi. Moreno läks ise penaltit lööma, kuid saatis palli posti. Löögile sai veel ka Morata, ent ka tema üritus ebaõnnestus.

Kohtumise lõpus oli selgelt üritavam pool Hispaania, ent väravani enam ei jõutud.

Hispaanial on kahe vooru järel vaid kaks viiki, mis ei anna enamat kolmandast kohast. Viimases alagrupimängus kohtuvad Luis Enrique hoolealused Slovakkiaga (3 punkti). Esimese punkti teeninud Poolat ootab mäng tabelijuht Rootsiga (4 punkti).

E-grupi tabeliseis: 1. Rootsi 4 punkti, 2. Slovakkia 3 punkti, 3. Hispaania 2 punkt, 4. Poola 1 punkti.

Mängu eelvaade:

Eeldatavad algkoosseisud:

Hispaania: Simón; Azpilicueta, Laporte, Pau Torres, Alba: Llorente, Busquets/Rodri, Pedri; Gerard Moreno, Morata, Olmo.

Poola: Szczęsny; Bereszyński, Glik, Bednarek; Jóźwiak, Moder, Linetty, Rybus; Klich, Zieliński; Lewandowski.

Hispaania peatreener Luis Enrique oma peamise ründetähe pärast ei muretse: "Morata on heas vormis ja enesekindel. Ma pole pidanud talle sel nädalal midagi ütlema. Tema etteaste Rootsi vastu oli terviklik. Ta on tugevalt treeninud ning tema naeratust ja positiivsust on tervel meeskonnal hea näha."

Hispaania koondise ründav poolkaitsja Pablo Sarabia: "Eesmärkide täitmine on meie kõigi vastutusel. Me kõik kaitseme, me kõik ründame. Morata ründetööd tuleb imetleda. Ta on tõeline tippmängija. Statistika näitab seda: mängud ja väravad. "

Poola peatreener Paulo Sousa: "Mind teeb mängu eel optimistlikuks eelkõige mängijate kvaliteet ja nende veendumus, et me saame hakkama. Muidugi oleme keerulises olukorras. Meie ülesandeks on vastaste palli valdamist võimalikult madalal hoida. Kuid nagu ma ütlesin, on meie meeskonnas kvaliteeti ja anname endast parima, et seda Hispaania vastu tõestada."

Rootsi võitis eile Slovakkiat 1:0 ja tõusis alagrupi liidriks.

E-grupi tabeliseis enne seda mängu: 1. Rootsi 4 punkti, 2. Slovakkia 3 punkti, 3. Hispaania 1 punkt, 4. Poola 0 punkti.

Mängu peakohtunik on itaallane Daniele Orsato.