Avavoorus Saksamaad 1:0 võitnud Prantsusmaa domineeris selgelt avapoolaega, kuid nende võimaluste realiseerimine jättis soovida. Kui käisid juba lisaminutid, tegi Attila Fiola järsku võimsa spurdi, jõudis ootamatult vastaste karistusalasse ja lõi palli värava esimesse nurka - 1:0! Prantsusmaa kaitsjad Raphael Varane ja Benjamin Pavard jäid liiga pehmeks, Hugo Lloris oli väravasuul võimetu.

Prantslased alustasid teist poolaega oodatult väga ründavalt ning nende surve kandis vilja 65. minutil. Llorisi suurepärase väljalöögi järel tegutses Ungari kaitse ebakindlalt ja Kylian Mbappe sai anda terava söödu värava ette, kust saatis palli võrku Antoine Griezmann. Mõned minutid enne seda oli vahetusest sekkunud Ousmane Dembele löönud posti.

Lõpus jahtisid prantslased maruliselt võiduväravat, kuid Ungari suutis oma kaitse lukku panna ja pidas vastu.

Statistika:

.

Avapoolaja keskel oli Ungari kapten Adam Szalai saanud löögi vastu pead ja pidi väljakult lahkuma. Algselt arvati, et tegemist oli kuumarabandusest tingitud nõrkusega, kuid Ungari jalgpalliliit kinnitas hiljem, et Szalai tuli välja vahetada, sest ta sai löögi vastu pead.

F-alagrupi tabeliseis enne Saksamaa-Portugali mängu: 1. Prantsusmaa 4 punkti, 2. Portugal 3 punkti, 3. Ungari 1 punkt, 4. Saksamaa 0 punkti.

Mängu eelvaade

Eeldatavad algkoosseisud (uefa.com andmetel):

Ungari: Gulácsi; Botka, Orbán, At. Szalai; Nagy; Lovrencsics, Kleinheisler, Schäfer, Fiola; Ad. Szalai, Sallai.

Prantsusmaa: Lloris; Pavard, Varane, Kimpembe, Hernández; Pogba, Kanté, Rabiot, Griezmann; Benzema, Mbappé

Ungari peatreener Marco Rossi tunnistas, et Prantsusmaa on neile väga kõva pähkel, sest tegemist on suurturniiri peafvoriidiga. "Mõistagi mängib Prantsusmaa võidu peale. Meie peame hästi mängima ja oma esitust parandama. Ma arvan, et Prantsusmaal on hea võimalus turniiri võitmiseks," sõnas Rossi.

Prantslaste juhendaja Didier Deschamps kiitis Ungari organiseeritud mängu. "Nad on võitluslik ja tugevat tööd tegev võistkond, mis on väga organiseeritud. See, et neid juhendab itaallane, selgitab nende stiili üsna hästi. Nad mängivad kodus ja ma eeldan, et nad näitavad sama sisukat mängu kui Portugaliga. Kui võidame, oleme edasi. See on meie eesmärk," sõnas Prantsuse boss.

Ungari ja Prantsusmaa kohtuvad esmakordselt 16-aastase vaheaja järel. Viimati võitsid prantslased 2005. aastal Metzis Djibril Cissé ja Florent Malouda väravatest 2:1.

Mängu peakohtunik on inglane Michael Oliver.

F-alagrupi tabeliseis enne teist vooru: 1. Portugal 3 punkti, 2. Prantsusmaa 3 punkti, 3. Saksamaa 0 punkti, 4. Ungari 0 punkti.