Hollandile tõid võidu Memphis Depay ja Denzel Dumfriesi tabamused, kes olid täpsed vastavalt 11. ja 67. minutil. Avamängus Ukrainat 3:2 võitnud Holland on seega edasipääsu 16 parema sekka juba kindlustanud.

Peatreener Frank de Boeri sõnul on Hollandil veel arenguruumi, kuid turniiri praeguses faasis on see pigem hea. "Palli valdamise osas saaksime tegutseda paremini, aga me ei tohikski liiga vara liiga hästi mängida," vahendas Goal.com lootsi sõnu. "Tänane mäng oli vastupidine võrreldes Ukrainaga. Ukraina vastu domineerisime, kuid kaitses jäi midagi puudu."

"Täna oli seis vastupidine. Kaotasime avapoolajal palli võites selle kohe liiga kiiresti ära," arutles de Boer. "Tavaliselt on Holland palli valdamises hea. Selles plaanis polnud tegu meie parima mänguga. Kaitses mängisime aga hoopis paremini kui Ukraina vastu. Selle üle on mul hea meel."

Austerlaste juhendaja Franco Foda tõdes, et ka nemad andsid avapoolajal palli liiga kergesti vastasele tagasi. "Lasime Hollandil liiga tihti kiirrünnakutega vastata. Ise jõudsime mitmel korral viimasele kolmandikule (platsil), kuid ei suutnud täpseid sööte läbi anda. Me ei loonud piisavalt häid võimalusi," tõdes Foda.

"Me kas ei andnud sööte või ei löönud peale. Me polnud piisavalt pühendunud," raputas Foda oma tiimile tuhka pähe.

Austria kohtub viimases voorus Ukrainaga, Holland läheb vastamisi Põhja-Makedooniaga.