Nooremas eas on Toivo Suvi ise olnud Eesti koondise tasemel sõitja ning tulnud muuhulgas Ungari meistriks ja Iraagis Saddami karikavõitjaks. Sedavõrd eksootiliste tiitlitega mehi annab Eestis tikutulega otsida... Ungari teemal peatume saates ka pikemalt, kuna Suvi oli 1990. alguses kaks hooaega Szolnoki suhkrutehase amatöörmeeskonna üks kõvemaid jalgu. Mida kõike auhindadena kokku aeti ja Eestisse tassiti!

Võistlusspordiga tegi Ääsmäe mees lõpparve 1994. aastal ja kui oleks keegi toona öelnud, et temast saab jalgrattatreener, naernuks ta selle välja. Aga just nii läks! Palgaliseks Eesti koondise treeneriks sai Suvi 2000. aastal ja toimetas sama ameti peal 15 aastat jutti. Sinna mahuvad 3 olümpiat, 18 MM-i ja kahekohaline arv Euroopa meistrivõistlusi veel peale. Saame teada, kui palju supertalente sel ajal Eesti juunioride koondisest läbi käis ja kes nad täpsemalt olid.

Alates aprillikuust on meil igas saates vaheplokina Shimano rubriik ja sinna juurde kuuluv auhinnamäng, kus iga kord esitame uue küsimuse. Teie vastuseid ootame postkasti jalgrattapalavik@delfi.ee. Kaasa mängida tasub, kuna auhinnaks on kinkekott Shimano nänniga ning sinna juurde veel turvaline ja nägus Lazer jalgrattakiiver.

Eelmise saate küsimusele: "Millisel alal, jalgrattaspordi kõrval, on Shimano tooted samuti väga kõrgelt hinnatud?" laekus 28 õiget vastust ning loosiõnn naeratas Tõnn Lutsule. Palju õnne! Õigeks vastuseks on kalapüük ehk Shimano valmistab ka kalastustarbeid.

1x
00:00