"Tahtsime väga punkti ja see oli saadaval. Analüüsime nüüd mängu ja üritame siis Belgiat proovile panema. Olen uhke mängijate võitluse üle, nad jätsid kõik väljakule," sõnas Kanerva pressikonverentsil.

Joel Pohjanpalo 3. minuti värava kohta, mis napi suluseisu tõttu tühistati, ütles peatreener: "VARi (videokohtuniku) otsus näitas selle julmust. Kõigile tundus, et värav oli määrustepärane. See oli sentimeetri küsimus. See värav pidi Venemaad šokeerima."

Peatreener pidi vastama küsimusele, miks ta asendas Taani vastu hea mängu teinud Tim Sparvi keskväljal Rasmus Schülleriga. "Enne mängu ülevaatamist on raske hinnata üksikute mängijate sooritusi. Minu põhitunne on see, et ta (Schüller) mängis hästi. Need on alati sellised spekulatsioonid, ma ei saa öelda, et vale valik oli, ta tegi oma töö ära," vastas Kanerva.

Viimase kohtumise peab Soome järgmisel esmaspäeval grupi favoriidi Belgia vastu. "Täna oli riietusruum täis pettunud mängijaid. Nüüd peame end Belgia mänguks koguma," lisas peatreener.

Pohjanpalo ütles oma värava kohta, et paraku see oli suluseis. "Kahjuks minu väravat ei loetud. Aga VAR kuulub tänapäeva jalgpalli juurde. Olin suluseisus, pole midagi teha. Valus kaotus," ütles Soome koondise ründaja.

Soomel on kahe vooru järel sarnaselt Venemaale 3 punkti. Homme mängivad oma teise kohtumise Belgia (3p) ja Taani (0p).