Nii Portugali kui ka Sardiinia rallil alustas võimsalt Hyundai äss Ott Tänak, kuid saarlane pidi mõlemad rallid siiski liidrikohalt katkestama. Mõlemal etapil teenis lõpuks võidu Toyota ning üldarvestuses kasvas Jaapani autotootja edu Hyundai ees 49 punkti peale.

Sardiinia ralli järel uuris DirtFish Adamolt, kas ta peaks Hyundai lähenemise juures midagi muutma. "Kui teeksime midagi teistmoodi, tähendaks see, et tegime ralliks valmistudes mõne vea. Minu arust me ei eksinud, sest juhtisime nii Portugalis kui ka Itaalias," rääkis Adamo.

"Ma ei näe põhjust, miks peaksime midagi muutma. Ma ei näe üht kindlat viga, mida keegi oleks teinud," jätkas itaallane. "Ma mõistan sinu (ajakirjaniku) rolli: teil on vaja lugusid kirjutada, aga täna ma ei näe ühtegi lugu, mida üles ehitada. Ma ei usu otseselt õnne või ebaõnne, aga kui üks sõitja lamab masinaga külje peal pikali ja teine leiab üles kivi, sest keegi tema ees liigutas seda..."

Adamo sõnul tuleb jääda rahulikuks. "Viimane asi, mida peaksime tegema, on paanitseda, nutta ja kallisid taga ajada. Peame aru saama, kas saame Safari ralliks valmistudes midagi paremini teha," lisas ta. "Mul ei ole vajadust meeskonda uuesti üles ehitada, sest miski pole lagunenudki. Ma ei pea neile uuesti enesekindlust süstima, sest see pole kuhugi kadunud."

Autoralli MM-sarja hooaeg jätkub. 24. - 27. juunini Keenia ralliga.