Langevarjur riivas maandudes teraskaablit ning kaotas seetõttu tasakaalu. Inimene lendas ohtlikult üle tribüünide ning maandus seejärel platsil.

Kui esialgu arvati, et vahejuhtumi käigus keegi viga ei saanud, siis Euroopa jalgpalliliit (UEFA) teatas kolmapäeval, et mitu inimest viibib siiski haiglas. "Läbimõtlematu tegutsemine – mis oleks võinud suurele hulgale inimestele tõsiseid tagajärgi tekitada – põhjustas mitmele mängu vaatama tulnud inimesele vigastusi. Nad viibivad haiglas," vahendas The Guardian UEFA pressiteate sõnu. "Õigusasutused on valmis juhtunu osas vajalikke meetmeid kasutusele võtma."

Kliimaprotestija langevarjule oli kirjutatud "Kick Out Oil" ehk teisisõnu taheti märku anda, et nafta tarbimine tuleks lõpetada. Greenpeace kinnitas sotsiaalmeedias, et sellega protestiti turniiri ametliku toetaja Volkswageni vastu. Greenpeace nõuab, et bensiini- ja diiselmootoritega autode müük tuleks lõpetada.

"UEFA ja tema partnerid on täielikult pühendunud jätkusuutliku EM-i korraldamisele ning mitu sammu on astutud selleks, et vähendada süsihappegaasi heidete hulka. Matši toimumine selle ohtliku ning hoolimatu protesti poolt õnneks ohtu ei sattunud, kuid mitu inimest said siiski viga," seisis UEFA teates.

Greenpeace peagi vabandas inimeste ees, kes viga said. "See polnud kindlasti meie plaan. Langevarjur pidi üle staadioni lendama ning väljakule protesti märgiks ühe sõnumiga palli kukutama. Tehniliste probleemide tõttu pidi ta aga väljakule maanduma. Meil on väga kahju, et inimesed sattusid ohtu ning väidetavalt kaks inimest viga said," vahendas The Guardian organisatsiooni esindaja Benjamin Stephani sõnu.