Toyota pole ühegi sõitjaga veel lepingut 2022. aastaks sõlminud. Siiski on nii Elfyn Evans kui Kalle Rovanperä vihjanud, et soovivad jätkata Toyotas, meenutas Rallit.fi. Ka seitsmekordne maailmameister Sebastien Ogier on avaldanud, et soovib Toyotas jätkata, kuid edaspidi vaid osadel rallidel. Kes võiks prantslasega aga autot jagada?

"Tunneme huvi Sunineni ja Lappi vastu. Nemad on praegu turul saadavad," sõnas Latvala juuni alguses. "Toyota otsib kogenud sõitjat. Me ei saa võtta kedagi, kes pole varem WRC autoga sõitnud."

Rallit.fi uuris Suninenilt, mida ta Toyotaga liitumisest arvaks. "See kõlab päris hästi. Ogier'le oleks hea, kui tema kõrval on Soome sõitja. Sebastienile ei meeldi väga rallid, mis soomlastele aga sobivad: Soome, Eesti, Rootsi," loetles Suninen. "Punktide kogumise mõttes võiks see olla Toyotale hea pakett."

Suninen on juba aastaid teinud koostööd M-Spordiga. Kas soomlane oleks valmis meeskonda vahetama? "Jah... Samas sinine auto on ilus auto. Poistele ju ikka meeldivad sinised autod," vastas Suninen salapäraselt.