Suuremat osa kohtumisest valitses Bucks, juhtides teisel ja kolmandal veerandajal stabiilselt vähemalt 15 punktiga. Nets jõudis viimasel veerandajal aga viigini ning kallutas lõpuks tasavägise kohtumise enda kasuks. Veel poolteist minutit enne normaalaja lõppu oli seis viigis 104:104, ent seejärel võttis kodumeeskond oma.

Kohtumise sangariks kerkis Kevin Durant, kes mängis platsil kõik 48 minutit. Ta viskas 49 punkti, kogus 17 lauapalli ning jagas 10 resultatiivset söötu. Durant tegi NBA ajalugu, kui temast sai esimene mängija, kes play-offis vähemalt 45 punkti, 15 lauapalli ja 10 söötu kogunud. Seejuures tabas mees väljakult viskeid 69,6-protsendilise täpsusega.

Jeff Green panustas võitu 27 punkti. Vigastuspausilt naasnud James Harden kogus 45 minutiga viis punkti. Viimatises kohtumises hüppeliigast vigastanud Kyrie Irving mängu kaasa ei teinud.

Bucksi poolelt vastas Giannis Antetokounmpo 34 punktiga. Lisaks kogus kreeklane 12 lauapalli. Khris Middleton lisas 25 ja Jrue Holday 19 punkti.

Seeria kuues kohtumine peetakse Eesti aja järgi ööl vastu reedet.