Selles alagrupis on Ungarile iga punkt oluline ja oli näha, et nad mängisid täna 1 punkti peale. Ungarlased seisid terve mängu oma kastis, aga Portugal näitas, et nad tulid tiitlikaitsjana tõsiste plaanidega ja nende mänguklass sai lõpuks määravaks.

Portugal võttis kohe initsiatiivi ja Ungari tegeles 20 minutit kaitsetööga. Portugal lõi ka kaks head olukorda, kuid poole tunni pärast oli ka Attila Szalail peaga hea võimalus võõrustajad juhtima viia.

Portugal oli edasi rohkem palliga ning ungarlased tegutsesid kaitses kompaktselt. Ungari peamine ülesanne oli taga hoida nulli ja nad said sellega esimesel poolajal väga hästi hakkama.

Portugali põhimängijad Ronaldo ja Bruno Fernandes ei saanud samas mitte midagi tehtud, eriti just Fernandes. Kokkuvõttes läks nagu ungarlased tahtsid.

Teine poolaeg algas samamoodi, kuid oli esimesega võrreldes mänguliselt lahtisem. Ungari mängis jätkuvat kompaktselt, kuid sai ka ise rohkem palli. Esimene tõsine võimalus tuli 65. minutil kui Fernadese löögi tõrjus Ungari väravavaht Peter Gulacsi. Seejärel jätkus mõlemalt poolt lahtine mäng.

Kolm väravat tulid lõpuks viimase kümne minuti jooksul. Esimese värava puhul oli Portugalil tänu rikošettidele õnne. Selle peale hakkas Ungari rohkem rünnakule mõtlema, aga kohe tuli pall keskkaitsja Willi Orbani seljataga. Ta ei ole kiire mees ja jäi ründajaga hätta ning kohtunik määras kindla penalti, mille Rolando realiseeris. Kolmas värav oli juba Ronaldo suurepärane tegutsemine kastis ja professionaalselt tehtud.

Kokkuvõttes võib öelda, et esimene poolaeg oli nii nagu Ungari tahtis, kuid lõpuks tõi Portugali initsiatiiv ikkagi kolm väravat. Samas numbrid 3:0 ei vasta mängupildile, sest alles lõpus andsid ungarlased tiitlikaitsjatele lihtsad väravavõimalused ja kuna Portugali mängijad on maailma klassiga, siis kasutasid nad selle võimaluse ära.