Soome alustas kohtumist suurepäraselt ning juba 3. minutil saatis palli väravasse Joel Pohjanpalo. Rõõm oli aga üürike, kuna selgus, et lõppenud hooajal Berliini Unioni ridadesse kuulunud ründetuus oli napilt suluseisus.

Venemaa pani oma paremuse maksma avapoolaja teisel üleminutil, kui palli saatis väravasse 25-aastane ründav poolkaitsja Aleksei Mirantšuk. Igapäevaselt Atalantas palliv Mirantšuk mängis hästi seina Artjom Džjubaga ning nii sai ta karistusalast löögile. Mirantšuki löök oli väga meisterlik ning maandus kindlalt tagumises nurgas.

Nii Venemaal kui ka Soomel on nüüd kahe vooru järel tabelis kolm punkti. Soomlastel seisab veel ees kohtumine Belgiaga ning venelased heitlevad viimases voorus Taaniga.
Soome vs Venemaa.

Enne mängu:

Mõlemad meeskonnad on käimasoleval turniiril juba ühe kohtumise pidanud. Soome alistas avavoorus 1:0 Taani, Venemaa jäi aga kindlalt 0:3 alla Belgiale.

Esimese vooru tulemused panevad koondiste õlgadele ka väga erinevad ootused. Kui Venemaa vajab lootuste elus hoidmiseks kindlasti võitu, siis Soome jaoks oleks juba viik suurepärane tulemus ning viiks nad tõenäoliselt alagrupist edasi.

Mõlema koondise suurimaks staariks on nende tipuründajad. Kui Soome loodab Teemu Pukkile, siis Venemaa pilgud on pööratud Artjom Džjuba poole.

Eeldatavad algkoosseisud:

Soome: Hradecky; O’Shaughnessy, Arajuuri, Toivio; Uronen, Kamara, Sparv, Lod, Raitala; Pukki, Pohjanpalo

Venemaa: Šunin; Barinov, Džikija, Semjonov; Mário Fernandes, Zobnin, Ozdoev, Karavajev; Mirantšuk, Golovin; Dzjuba.

„Peame oma ründemängu parandama. Peame looma rohkem olukordi ja lööma rohkem väravaid. See saab kindlasti olema raske kohtumine. Venemaa vajab sellest mängust võitu. Nad said avamängus haavata ja seega tulevad nad ilmselgelt agressiivselt mängima. Meie alagrupis on kõik veel lahtine. Teeme omalt poolt kõik, et võita või teenida vähemalt üks punkt,” sõnas uefa.com’i vahendusel Soome peatreener Markku Kanerva.

„Soome sai just Taani üle võidu. Nad on organiseeritud ja tugev meeskond. Nad kaitsevad sügavalt ja on vasturünnakutel ohtlikud. Peame andma endast parima, et nende kaitse maha murda ja kiirrünnakud maha võtta,” vastas omalt poolt venelaste juhendaja Stanislav Tšertšessov.

B-alagrupi tabeliseis esimese vooru järel: 1. Belgia 3 punkti, 2. Soome 3 punkti, 3. Taani 0 punkti, 4. Venemaa 0 punkti.