Taani ja Soome laupäevane mäng Kopenhaagenis jäi pooleli avapoolaja 43. minutil, kui Eriksen varises teadvusetult murule ja viidi pärast elustamist haiglasse. Arstid suutsid Taani koondise liidri elu päästa ja kohtumine peeti samal õhtul lõpuni. Taani kaotas lõpuks 0 : 1.

Taani jalgpallur Martin Braithwaite kinnitas esmaspäeval, et UEFA pakkus välja ainult halvad valikud.

"Ükski variant polnud hea, kuid valisime kõige vähem halva. See (mängu jätkamine) polnud meie soov. Saime valida kahe variandi vahel. Paljud meist polnud valmis mängima, kuid tegime kõige vähem halva otsuse," sõnas Braithwaite pressikonverentsil.

Taani endine kuulsus Peter Schmeichel teatas ITV-le, et tegelikult oli ka kolmas võimalus, milleks oli 0:3 loobumiskaotus.

"Ma nägin UEFA teadet, kus väideti, et nad lähtusid mängijate soovidest. Ma tean, et see pole tõsi. Neile jäeti kolm võimalust: üks oli mängida kohe, teine mängida järgmisel keskpäeval kell 12 ja kolmas loobuda ja saada 0:3 kaotus," sõnas Schmeichel. "Nii et mõelge ise edasi, kas mängijatel oli tegelikult valikut."

UEFA kinnitas täna uuesti üle, et mängu jätkumise poolt olid nii Taani kui ka Soome mängijad.

"Uefa on kindel, et käitus selles tundlikus olukorras mängijatesse ülima austusega. Kohtumine otsustati uuesti alustada alles pärast seda, kui kaks meeskonda palusid mängu samal õhtul lõpetada," ütles UEFA pressiesindaja BBC-le.

Pressiesindaja lisas, et "kuna mängijad vajavad matšide vahel 48 tunni pikkust puhkust, välistas see muud võimalused".