Hommikuses ajasõidus suutis parima ringiaja välja sõita Kullase ees Jere Haavisto, kuid võistlussõidud läksid juba eestlase taktikepi järgi. Avasõitu asus Kullas hea stardi järel juhtima ja oma esikohta ta kellelegi kordagi ei loovutanud. Ilusa sõidu tegi ka Karel Kutsar, sõidualguse kolmandalt kohalt lõpuks teiseks tõusis. Kolmandana lõpetas sõidu Emil Silander. Meie kolmas sõitja Indrek Mägi tegi samuti hea sõidu ja oli finišis neljandana, teatab msport.ee.

Teises sõitus näitas Kullas taas ülekaalu, kui ta võttis lõpuks üle poole minutilise esikoha Indrek Mägi ees. Kolmanda koha teenis teises sõidus kvalifikatsiooni kiireim mees Jere Haavisto. Sõidu algus ebaõnnestus kahjuks Karel Kutsaril, stardi järel jäi ta päris viimaste sekka ja sealt õnnestus tal lõpuks 14. kohale tõusta.

Etapi kokkuvõttes läks esikoht 50 punktiga Kullasele, teine oli 40 punktiga Mägi ja kolmas 34 punktiga Juuso Matikainen. Karel Kutsar oli 33 punktiga neljas.

Päeva lõpetas superfinaal ja ka seal oli kindlalt parim Harri Kullas. Indrek Mägi lõpetas teisena ja Juuso Matikainen kolmandana. Karel Kutsar oli neljas.