Kui esmapilgul võib see tunduda uskumatuna, siis reaalsuses oli see esimeseks korraks, kui Inglismaa suutis Euroopa meistrivõistluste finaalturniiril võita oma esimese matši.

Senisel kaheksal korral olid Inglased EM-i avamängus kirja saanud viis viiki ja kolm kaotust. Näiteks viimati toimunud 2016. aasta EM-il tehti avamängus Venemaaga 1:1 viik.

Samal ajal kaotasid horvaadid aga esmakordselt oma EM-i avamängu. Eelnevast viiest korrast oli kirjas neli võitu ja üks viik.

Kui kohtumise alguses pakkus palju kõneainet Raheem sterlingu nimetamine inglaste algkoosseisu, siis lõpuks tõi võidu just tema tabamus. Võidu järel avaldas Manchester City ääreründaja, et klubis ei ole asjad tema jaoks kõige paremas korras olnud ja seetõttu on ta seal ka palju pinki nühkinud.

„Seal on palju põhjuseid, miks ma ei ole oma klubi eest skoorinud. Praegu ei ole see aga tähtis,” sõnas ta BBC vahendusel. „Olen nüüd Inglismaa koondise juures ning naudin jalgpalli. See on kõige tähtsam. Olen löödud värava üle õnnelik.”

„Tunne on väga hea. Olen alati öelnud, et kui saan suurturniiril Wembley’l mängida, siis löön ka värava. Oli hea tunne see lubadus teoks teha,” lisas ta.