Koondise arst Morten Boesen kinnitas pressikonverentsil, et Erikseni tabas südamerike. Arstilt uuriti ühtlasi, kui kaugel Eriksen surmast oli. "Ma ei oska öelda. Ta tuli pärast esimest elustamiskatset tagasi, mis on päris kiire," sõnas Boesen. "Erikseni esialgsed testid on andnud häid tulemusi, kuid peame veel uuringuid läbi viima. Mitte keegi ei tea, miks nii juhtus."

Taanlaste peatreener Kasper Hjulmand avaldas, et on ka ise nüüdseks Erikseniga rääkinud. "Ta on kõike arvestades heas seisundis ja tujus. Christian hakkas ise hoopis meie ja perekonna pärast muretsema. See on tüüpiline Christian ja näitab, et ta on lisaks suurepärasele mängijale ka suurepärane inimene," vahendas Iltalehti Hjulmandi sõnu.

Hjulmand kritiseeris Euroopa Jalgpalliliitu (UEFA), mis andis taanlastele ainult kaks valikut: kas jätkata mänguga õhtul või pühapäeva päeval. "Minu arust oli vale anda mängijatele ainult kaks valikut. Mängijad olid šokis, sest nad ei teadnud, kas on parima sõbra kaotanud. Sellises olukorras pidid nad otsustama, kas mängida edasi. See on vale," sõnas Hjulmand.

"Me poleks pidanud mängima. Oleksime pidanud minema bussiga koju ja vaatama, mis saama hakkab. Oli vale, et mängijad sellisesse olukorda sattusid," vahendas Yle peatreeneri sõnu.