Varnas oli kokku kohal 321 võimlejat 37 Euroopa riigist.

Individuaalvõimlejatest pääses 26-aastane Viktoria Bogdanova 63 sportlase seas 21. tulemusega finaali, teenides seal nelja kava kokkuvõttes sama punktisumma mis eelvõistluselgi (83,350 punkti), mis andis 22. koha.

Bogdanovaga koos esindasid Euroopa meistrivõistlustel Eestit Polina Murashko ja Melany Keler, kes sooritasid mõlemad kaks kava ning mitmevõistlusest osa ei võtnud. Euroopa meistriks tuli venelanna Arina Averina, kellele üllatuslikult järgnes Bulgaaria esindaja Boryana Kaleyn, kolmas oli võitja kaksikõde Dina Averina. Viimase individuaalse olümpiapääsme võistles välja Ungari võimleja Fanni Pigniczki punktisummaga 97,250.

Eesti rühmkava koondis (Alina Vesselova, Arina Okamanchuk, Evelin Naptal, Laurabell Kabrits ja Carmely Reiska) teenis 5 palli kava eest 36,000 punkti ning kurikate ja rõngaste kava eesdt 36,750. Kokkuvõttes andis 72,750 punkti 18 võistkonna seas 11. koha.

Olümpiapilet läks kuuendaks tulnud Ukraina võistkonnale, kes teenis mitmevõistluses 84,550 punkti. Euroopa meistriks tuli Venemaa rühm Itaalia ja Iisraeli ees.

Toimus ka riikide võistkondlik arvestus, kus liidetakse riiki esindavate individuaalvõimlejate ja rühmkava punktisummad. Võistkondliku arvestuse 12 parimat riiki saavad olla esindatud järgmiste aastate maailmameistrivõistlustel rohkem kui ühe võimlejaga ning Eesti koondis saavutas vajaliku 12. koha.

Eesti juunioride rühmkava koondis (Anette Vaher, Ester Kretsman, Anzelika Prisjaznjuk, Kamila Grigorenko, Victoria Puusepp ja Ksenja Ozigina) sai mitmevõistluses 10. koha.

"Vaatamata koroonapandeemiast tingitud treenimis- ja võistlusraskustele Eesti on näidanud ja tõestanud, et oleme konkurentsivõimelised, ja seda nii täiskasvanute kui ka juunioride distsipliinides. Loomulikult on kahju, et sel korral ei õnnestunud OM-le pääseda, kuid Pariisi olümpiamängud on juba kolme aasta pärast ning selle EMi tulemused ja sooritused tõestavad, et oleme õigel teel," sõnas Eesti koondise delegatsiooni juht Natalja Inno.