Wales valdas palli vaid 38%-liselt (esimesel poolajal lausa 32%) ning jäi 49. minutil kaotusseisu, kuid viigistas tänu Kieffer Moore'i 74. minuti tabamusele. Mõlemad väravad sündisid nurgalöögist. 85. minutil käis pall veel korra Walesi väravavõrgus, kuid videokohtunik fikseeris Šveitsi ründajale Mario Gavranovicile suluseisu.

"Tahtsime positiivselt alustada ning riietusruumis tundub see praegu nagu võit," vahendab BBC Sport Page'i sõnu. "Järgmisena ootab meid Türgi näol teistsugune vastane kui see, kellega täna silmitsi olime, aga me kavatseme olla taas soliidsed ja hästi organiseeritud. Pidime mängima kaitsest lähtuvalt, aga sellise kiiruse ja kvaliteediga, mis meil meeskonnas on, suudame pakkuda alati lõbusat mängu."

Šveitsi avavärava peaga löönud ja mängu parimaks tunnistatud Breel Embolo ütles: "Olen tulemuses pisut pettunud, kuna meil oli võimalusi ka teisesks väravaks, mida me ära ei kasutanud. Ilmselt jäime pärast esimest väravat liiga passiivseks. Väärisime võitu, kuid saime viigi, millest on kahju. Peame siit positiivse kaasa võtma, puhkama ning keskenduma järgmisele mängule."

Walesi kapten Gareth Bale lisas: "Mõlemad meeskonnad üritasid mängida, aga see oli veidi pingeline. Tulemus pole meie jaoks paha ja me võtame siit ainult positiivse kaasa. Tahtsime võita. Meil olid võimalused nagu ka neil. 0:1 taha jäädes on lihtne murduda, kuid me näitasime teravust ja iseloomu, nagu me alati teinud oleme."

A-alagrupi järgmised mängud peetakse 16. juunil, kui Türgi kohtub kell 19 Bakuus Walesiga ja eile Türgist 3:0 jagu saanud Itaalia võõrustab kell 22 Roomas Šveitsi.

Mängu statistika: