Küllaltki raske loosi tulemusena oli Imala esimeseks vastaseks tugev brasiillane Leonardo Goncalves. Kahekordne Pan-Ameerika meister ja neljakordne Grand Prix’ medalist oli noore eestlase jaoks paras pähkel. Matš algas mõlemalt poolt ettevaatlikult, kuid juba algusest peale oli selge, et Imala pikkus valmistab brasiillasele probleeme. Kui maadeldud oli pisut vähem kui 2 minutit suutis Imala ühe Goncalvese rünnakuürituse enda kasuks pöörata, kukutas vastase küljele ning asus matši juhtima. Brasiillane pidi kaotusseisust välja tulemiseks ründama hakkama. Imala kontrollis aga haaret oskuslikult ning suutis poolteist minutit enne maadlusaja lõppu vastase ka väga ilusa tehnilise heitega puhtalt selili visata. Ippon!

Teises ringis oli Imala vastaseks Horvaatia esindaja Zlatko Kumric. Ka sellel vastasel on ette näidata üks Grand Prix hõbemedal, ehk tegemist ei olnud lihtsa vastasega. Horvaat suutis Imala jaoks maadluse raskeks teha ning eestlast karistati kahel korral passiivsuse eest. Kolmas karistus oleks tähendanud kaotust. Imala muutus aga matši teises pooles aktiivsemaks ning oli mitmel korral vastase heitmisele lähedal. Kuna Kumricil polnud ühtegi karistust otsustas ta sarnast kinnist maadlust jätkata, lootuses eestlasele lõpuks ka viimane karistus välja meelitada. Imalal olid aga teised plaanid ning lisaajal esimese minuti lõpus sooritas ta taaskord suurepärase ipponi-väärilise heite ning kindlustas endale koha 9 parema hulgas.

Koha eest veerandfinaalis tuli maadelda Kanada medalilootuse Shady Elnahasiga. Sel aastal ühe Grand Slam kuldmedali võitnud Elnahas Imalale seekord varianti ei pakkunud. Kasutades Imala pikkust tema vastu, ründas ta madalalt jalgadesse, asus waza-ariga juhtima ja sai seejärel eestlase ka kinnihoidmisesse ning kindlustas sellega võidu.

Imala jaoks oli tegemist kindlasti väga eduka võistlusega. 2024. aasta Pariisi olümpiamängudel medalit sihtiv noor eestlane sai MMi 9. kohaga kinnitust, et liigub õiges suunas.