Itaalia valitses kogu kohtumist. Kuigi avapoolajal jäid väravad löömata, domineerisid itaallased ka esimest 45 minutit. Itaalia pääses lõpuks juhtima 53. minutil, kui õnnetu omavärava sai kirja Merih Demiral. 66. minutil kasvatas Ciro Immobile itaallaste eduseisu. Kodus mänginud valgesärgid jätkasid ründavalt ning Lorenzo Insigne vormistas 79. minutil 3:0 lõppseisu.

Itaalia sai võitu tähistada fännide ees, kui staadionile pääses ligi 13 000 pealtvaatajat. "Pärast kõike oli võrratu näha fänne tähistamas. Saime lõpuks pärast seda kuradi viirust kokku," viitas Immobile RAI Sporti vahendusel koroonapandeemiale. "Näitasime täna õhtul kannatlikkust."

"Türgi on tugev tiim, kes suudab mitmetele tippudele probleeme valmistada. Püüdsime neid avapoolajal ära väsitada, liigutades palli vasakult paremale ning mängu laiali tõmmates," jätkas Immobile. "Paraku lõime pidevalt vastu müüri, sest me pole õhuvõitluses eriti head. EM-i debüüdil värav lüüa..., asi ei saa palju paremaks minna."

"Mängisime hästi. Tegemist oli esimese kohtumisega, mis polnud lihtne ja meil oli vastas hea tiim. Publik aitas meid, mis oli ülioluline, et saaksime palli kiiresti edasi liigutada," sõnas itaallaste juhendaja Roberto Mancini UEFA kodulehe vahendusel kohtumise järel.

"Täna polnud meie päev," tõdes türklaste loots Senol Günes. "Me hakkasime palli kaotama ning ei suutnud rünnakul edasi minna. Itaalia oli parem, kaotasime paremale meeskonnale. See on aga turniir ja meil on kaks mängu veel ees. Nüüd hakkame valmistuma Walesiga kohtumiseks."

Türgi ja Itaaliaga kuuluvad samasse alagruppi Wales ja Šveits. Nemad kohtuvad omavahel täna kell 16 algavas kohtumises. Türgi jätkab EM-i 16. juunil Walesi vastu. Itaalia mängib samal päeval Šveitsiga.