Mullu lõi Huttunen Hyundai i20 R5 masinaga kaasa WRC-3 klassis, mille arvestuses tuli ta hooaja kokkuvõttes maailmameistriks.

Tänavu on ta osalenud Arktika ja Sardiinia MM-rallil, mõlemal etapil WRC-2 arvestuses. Kui kodusel Arktika rallil soomlane katkestas, siis Sardiinias teenis ta etapivõidu.

Samuti Hyundai järelkasvutiimi kuuluvad Oliver Solberg (19) ja Ole Christian Veiby (24) on juba saanud võimaluse võistelda MM-rallil ka kõige kõrgemas klassis. Huttuneni kohta on spekuleeritud, et tema kord võib tulla tänavusel Soome MM-rallil. "Tundub, et nii siiski ei lähe," tõdes ta portaalile Rallit.fi.

Tasub mainida, et Huttunen võistles 2019. aastal Hyundai WRC masinaga, kuid seda kahel Soome meistrivõistluste etapil. MM-sarjas tal sellist võimalust pole veel tekkinud.

Mida Huttunen ise enda olukorrast Hyundais arvab? "See on keeruline küsimus. Mida saaksin sellele vastata? Eelmine aasta näitasime häid tulemusi, mida keegi teine pole väga suutnud Hyundais teha. Natuke tüütu on, et üks Norra kutt lihtsalt mööda läks," arvas soomlane. Rallit.fi teatel viitas Huttunen sellega Oliver Solbergile.

Kas rallimaailmas maksab raha? "Ma pole mees, kes võiks selle kohta midagi öelda. Mul aga sellist raha pole," tõdes Huttunen.

Hyundai uue auto debüüt lükkub edasi

Järgmisena osaleb Huttunen Rally Estonial. Hyundai lootis WRC-2 klassi sõitjatele pakkuda selleks ajaks juba uut Hyundai i20 Rally2 masinat, aga Huttuneni sõnul päris nii ei lähe. "Sardiiniasse minnes arvasin, et saan Eestis uue auto. Tundub aga, et nii ei lähe. Minu teada ei saa ka teised Hyundai sõitjad seda masinat veel proovida," sõnas ta, kelle hinnangul võib uut Hyundai masinat näha augustis toimuval Belgia rallil.