United jahtis Dortmundi Borussia ääreründajat juba mullu suvel, kuid klubid ei jõudnud omavahel kokkuleppele. Nüüd on Inglismaa klubi taas talendika ründaja palkamise ette võtnud.

Mainekas jalgpalliajakirjanik Fabrizio Romano kirjutas juuni alguses, et United on taas Sanchot jahtima hakanud. Neljapäeval teatas ajakirjanik, et United on juba Sanchoga isiklike tingimuste osas kokkuleppele jõudnud. Klubi soovib sõlmida inglasega lepingu aastani 2026.

Nüüd tuleb Manchester Unitedil jõuda kokkuleppele ka Dortmundiga. Klubi on valmis inglasest loobuma, kuid mitte vähem kui 90 miljoni euro eest.

Saksamaa väljaande Bild teatel tegi United juba ka esimese pakkumise, milleks oli 69,5 miljonit eurot. Tõenäoliselt lükkab Dortmund selle tagasi, sest klubi ei soovi 90 miljonist eurost hinda madalamaks lasta. Bild toob välja, et klubi juhid mõistavad enda suurepärast olukorda läbirääkimistes, sest on selge, et United ei soovi teist suve järjest Sanchost ilma jääda.

Väidetavalt tunneb Sancho vastu tõsist huvi ka Londoni Chelsea, ent United on juba mängija endaga tingimuste osas kokkuleppele jõudnud. Unitediga liitumise korral hakkaks 21-aastane ründaja teenima 15 miljonit eurot aastas. Saksamaal on Sancho aastapalk 8,1 miljonit eurot.

Sancho praegune leping Dortmundiga kehtib 2023. aasta juuni lõpuni. Lõppenud hooajal sai ta kõigi sarjade peale kirja 38 mänguga 16 väravat ning 20 resultatiivset söötu. Sancho on Dortmundiga võitnud DFB-Pokali ning Saksamaa superkarika. Ta on kahel hooajal valitud Bundesliga sümboolsesse algkoosseisu.