Kui Neuville kaotab viie etapi järel Hyundai esinumbrina MM-sarja liidrile Sebastien Ogier`le 29 punktiga, siis kahel viimasel rallil ebaõnne kogenud Ott Tänak jääb prantslasest juba 57 silma kaugusele.

Ralliportaal DirtFish küsis Neuville`ilt, kas Hyundai peaks kõik kaardid just temale panema ja hakkama kasutama tiimikorraldusi. Belglane vastas: "Nagu ma olen alati öelnud, olen rohkem meeskonnamängija kui võib-olla mõni teine ​​sõitja. Ma tahan, et meeskond saaks taas tippu tagasi, nii et me kõik peaksime saama maksimaalselt suure punktide arvu."

"Meil on Hyundais alati olnud võrdsed võimalused ja samad autod, nii on see ka praegu ja tõenäoliselt on see nii ka hooaja lõpuni," lisas belglane.

Siiski tunnistas Neuville, et mingil hetkel võib tal tiimi abi vaja minna.

"Kunagi võib tekkida olukord, kus punktid võivad olla minu jaoks tõesti olulisemad kui Oti või Dani [Sordo] või kelle iganes jaoks, kes on kolmandas autos, kuid ma lasen siis Andreal [tiimijuht Adamo] otsustada, kas see (tiimikorraldus) on vajalik või mitte," lisas belglane.

Küsimusele, kas talle meeldiks selline poliitika juba juunikuisel Safari rallil, vastas Neuville napisõnaliselt ja saladuslikult: "Nagu alati, lähen ma endast parimat andma."

"Annan endast parima ja kui ma ei suuda maksimumi anda, üritan vähemalt seda, et me jõuaks lõppu nagu Itaalias. Proovin tuua võimalikult suured punktid ja sealt edasi läheme samm-sammult. Loodetavasti on meie jaoks veel paar tugevat etappi tulemas, kuid on ka meie kodune üritus [Ypresi ralli], kus loodame olulisi punkte koguda," lisas Neuville.

Järgmine etapp, Safari ralli peetakse 24.-27. juunini. Selle võistlusega jõutakse hooaja poole peale.