Markolt küsiti väljaandes Auto Motor und Sport ilmunud intervjuus vormel 1 sarjas viimasel ajal häid esitusi näidanud Pierre Gasly kohta. Nimelt võiks Red Bulli tütarvõistkonna Alpha Tauri eest sõitev prantslane kopsakate punktisaakide taustal ülemustelt nõuda, et ta saaks pärast mõne aasta pikkust vaheaega esindustiimi naasta.

Sel juhul tuleks Alpha Tauril Red Bulli noortetiimist uus sõitja leida. Marko ütles, et esiteks pole see küsimus praegu päevakorras ja teiseks ei tekitaks see talle mingit peavalu.

"Meil on noorte seas suurepärased sõitjad. Olete kirjutanud, et meil ei ole uut verd. Kui auto vastu peab, võidab Vips vormel 2-s toore jõuga. (Liam) Lawson on samuti parimate seas. Teda on võimalik ainult kümnesekundiliste karistustega tagasi hoida. Meil on oma tiimist palju talenti võtta," lausus 78-aastane austerlane.

Eelmisel nädalal võitis 20-aastane Vips Bakuus peetud vormel 2 etapil sprindi- ja põhisõidu ning tõusis kokkuvõttes 63 punktiga neljandaks. 19-aastane Lawson on kokkuvõttes kaheksas.