Campazzo mängis enne 2020. aasta sügisel NBA-sse siirdumist pikalt Madridi Realis. Tänavuses NBA play-off'is on argentiinlane koos Denveriga jõudnud läänekonverentsi poolfinaali. Esimeses mängus kaotati Phoenix Sunsile.

Argentina ajalehes La Nacion uuriti Campazzolt, kuidas erineb NBA ja Euroopa play-off'i mängude korvpall.

"NBA-s on palju rohkem taktikat," vastas 30-aastane tagamängija. "Meile antakse paks raamat, kus kirjeldatakse vastasmängijate tendentse, kuidas nad skoorivad ja söödavad. Analüüs on väga detailne. Ka põhihooajal uuritakse vastaseid, aga play-off'is on see veelgi põhjalikum. Abitreenerid esitavad enne mänge küsimusi, et kindlaks teha, kui hästi mängijad materjaliga tutvunud on. Ja see kõik tuleb hiljem väljakule edasi kanda. See on minu jaoks midagi uut."

"Jah, Hispaanias ja Argentinas tuleb samuti reegleid järgida ja tehakse taktikalisi plaane, aga NBA-s on asi rohkem raamides. Teatud vabadused on ja riskida võib, aga kui plaanist kõrvale kaldud ja asi läheb untsu, antakse sellest kohe märku. Siin soovitatakse igat detaili sajaprotsendiliselt järgida," selgitas Campazzo.

Denveri ja Phoenixi seeria teine mäng peetakse Eesti aja järgi neljapäeva varahommikul.

Campazzo on play-off'i seitsmes mängus visanud keskmiselt 10 punkti, andnud 5,3 resultatiivset söötu ja teinud 1,7 vaheltlõiget.