Hyundai sõitjatest oli Neuville ainus, kes Sardiinia MM-ralli suuremate probleemideta läbis. Parima Hyundai mehena sai ta kolmanda koha, lisaks võitis ta pühapäevase punktikatse.

Samas ei leidnud belglane autoga õiget tunnetust. "Ma ei leidnud seda õiget sõidutunnet ja kaotasin veidi kiiruses," vahendas Rallit.fi Neuville'i sõnu. "Ott Tänak ja Sebastien Ogier olid kiiremad. Eriti esimestel katsetel olin hädas. Ühel hetkel otsustasin, et pean sõitma kindlalt ja keskenduma punktikatsele."

Neuville'i tiimikaaslane Tänak näitas Sardiinias tõesti head kiirust ning oli laupäevaks tõusnud kindlaks liidriks. 12. kiiruskatsel sõitis Tänak aga üle kivi, mis Hyundai masina vedrustuse lõhkus ning eestlase võistluspäeva lõpetas. Neuville'i sõnul oli tegu halva õnnega.

"Kas nägite seda kivi, mida Tänak tabas? Ma ei usu, et ükski auto oleks sellele vastu pidanud. Võib-olla kannatame sellistest olukordadest veidi rohkem ja peame selle kallal töötama," arutles Neuville. "Meeskond on keskendunud uuele autole. Teame väga hästi, mida teha, et autot tugevamaks teha."