"Täna hommikul teatas Kulusevski, et tal on tekkinud külmetuse sümptomid. Dejan läks kohe koroonatestile ning vastus osutus positiivseks," vahendas The Athletic meeskonna arsti Anders Valentini sõnu. "Ta nakatus puhkuse ajal. Ta pole väga mängijatega kokku puutunud, seega loodame, et ta pole teisi nakatanud. Oleme tuvastanud need, kes temaga kõige rohkem kokku puutusid ning nad läksid ka täna testi andma."

Pärastlõunal selgus keset treeningut, et ka Mattias Svanbergi koroonaproov osutus positiivseks, kirjutas Aftonbladet. Valentini sõnul on Svanberg nüüdseks isolatsioonis ning ta annab ka kordustesti.

Koondise pressiesindaja Jakob Kakembo Andersson ütles, et koondis hakkab õhtul arutama, kas kedagi kahe nakatunud mängija asemel võistkonda tuua.

Torino Juventuse hingekirja kuuluv Kulusevski mängis alles laupäeval Rootsi ja Armeenia vahelises sõpruskohtumises. Bologna mängumees Svanberg sekkus Armeenia vastu mängu vahetusest.

Kindlasti peavad Kulusevski ja Svanberg vahele jätma 14. juunil toimuva kohtumise Hispaania vastu. 18. juunil mängivad nad Slovakkia ja viis päeva hiljem Poolaga.