Laupäeval ja pühapäeval sai Suninen siiski ralliga jätkata. Üldarvestuses teenis ta lõpuks 31. koha.

"Sellest rallist palju pole rääkida," tõdes Suninen Rallit.fi vahendusel. "Pärast reedest avariid polnud enam suurt midagi teha. Punktikatsel sai sai veidi rallimaitset suhu."

"Peamiselt sain uute rehvidega kogemust juurde. Sõitsin esimest korda Pirelli rehvidega kruusal. Nüüd tean, kuidas rehvid käituvad ja kuidas neid kasutada," leidis Suninen rallist ka siiski positiivset. "Lisaks tean, kuidas oma sõidustiili nende järgi kohandada."

Mullu M-Spordi põhisõitjana võistelnud Suninen teeb tänavu meeskonnas WRC autoga kaasa esialgu kuuel etapil. Soomlane loodab, et ta saab võimaluse masinat ka ralli eel testida. "Piisaks ühest päevast, et asjadega järele jõuda," sõnas Suninen, kes pole üle aasta kruusal testisõitu teha saanud. "

"Üleüldiselt on olukord stressirohke, kui saad järgmise ralli kohta informatsiooni teada kaks tundi enne ajakirjandust," vaatas Suninen üldpilti. "Need võimalused tuleb aga ära kasutada. Minevik tuleb unustada ja keskenduda nüüd ainult olevikule ja tulevikule."

Keenia rallil on Suninen taas stardis, kuid seda Ford Fiesta Rally2 masinaga.

WRC masinaga on ta tänavu osalenud Monte Carlo, Arktika ja Sardiinia rallil. Monte Carlos langes ta samuti kõrgest mängust juba avakatsel tehtud avarii tõttu. Arktika rallil sai ta kaheksanda koha.